Doventolk Irma Sluis is een van de weinige lichtpuntjes tijdens deze rampzalige coronacrisis. Maar een ongelukkig hoestje tijdens de persconferentie van vanavond zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen!

Persconferentie

Vanavond kondigde minister-president Rutte opnieuw een reeks ingrijpende maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarbij werd hij zoals vanouds bijgestaan door Irma Sluis, de doventolk die tegen wil en dank een bekende Nederlander is geworden. Maar tijdens de live-uitzending werd zij zelf overvallen door een naar kuchje. Tot overmaat van ramp vergat Irma daarbij zelf even coronamaatregelen. De ophef op social media liet zoals gebruikelijk niet lang op zich wachten!

 

Article continues after the ad

 

Gelukkig waren er ook creatievelingen die de ironie van de situatie wel konden inzien!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoofdstuk 1: In het handje #persconferentie #whatatimetobealive

Een bericht gedeeld door Jules de Keiser (@julesdekeiser) op

Steunbetuigingen

Daarnaast waren er ook veel steunbetuigingen aan het adres van Irma.

Doventolk

Geen wonder, Irma Sluis is in korte tijd uitgegroeid tot een favoriet van de kijkers. De meeste mensen die keken naar de persconferentie zijn dan ook vooral blij dat de doventolk weer terug is op het podium. Geluk bij een ongeluk: als alle critici zo streng op zichzelf zijn als op Irma, hebben we dat virus zo de wereld uit!