Carlo Boszhard

Milly, Marcel en Maxime zijn voor de tweede keer op zoek naar de ware liefde. In de aflevering van gisteren moesten ze allemaal hun top 5 samenstellen en die uitnodigen om te blijven logeren in 'hun' villa. Maar als het aan de kijkers ligt, ziet ook dit liefdesavontuur er niet rooskleurig uit. Ze vinden de kandidaten maar vreemd!

Mismatch

Married at First Sight: Second Chance deed het vorige week niet zo goed bij de kijkers. Maar nu er meer mensen voor de buis zitten, zijn ze nog steeds niet heel enthousiast. Vooral de kandidaten krijgen kritiek.

De eerste keer ging het voor Milly, Marcel en Maxime bij Married at First Sight niet zo goed en vonden ze niet de liefde van hun leven, dus proberen ze het nu gewoon opnieuw! Ze hoeven niet direct te trouwen en leren de kandidaten eerst beter kennen, voor ze in het huwelijksbootje stappen. Veel kijkers weten het echter nu al: dit wordt weer een mismatch! "Genoeg gekkies gevonden zie ik al", schrijft een kijker op Twitter. "Apart hoor, die deelnemers", klinkt weer een ander.

Article continues after the ad

De liefde

Gelukkig hebben de kijkers het niet voor het zeggen en moeten Milly, Marcel en Maxime zelf een keuze maken. Na de eerste ontmoeting met de kandidaten, die zich speciaal voor hen opgaven, hebben ze nu nog 5 opties over. De komende dagen zullen ze samen met die potentiële liefdes in een villa verblijven, waar ze elkaar nog beter leren kennen. We hopen voor ze dat de kijkers het mis hebben en hun tweede zoektocht naar de liefde wel succesvol is. Dan moet het wel over iets diepers gaan dan bleekselderij... *Kuch kuch Kevin*

 Married at First Sight: Second Chance is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Of kijk nu al het hele seizoen op Videoland.