Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken-deelnemers Job en Denise maken veel emotie los bij kijkers van RTL 4's hitshow! Ze zaten in de veelbekeken aflevering van gisteren en hoewel ze uiteindelijk een (grotendeels) opgeknapt en verbouwd nieuw optrekje kregen voor hun geld, bleef er bij Denise toch één ding 'hangen': de zolder!

Article continues after the ad

Martijn Krabbè en zijn team hebben elke cent van Job en Denise gebruikt voor de aankoop en verbouwing slash restyling van hun nieuwe huis. Vóór de verbouwing kregen de twee hun nieuwe huis ook al te zien, en toen waren ze bepaald niet enthousiast. Ná de verbouwing wél. Eigenlijk viel alles in de smaak. Behalve... de zolder.

'Dit had ik niet verwacht'

"Jeetje", zuchtte de hoogzwangere Denise toen ze de zolder binnenliep, "dat had ik niet verwacht". Ze troffen een zolder die nog niet helemaal piekfijn was afgewerkt. Overigens is de ruimte wel geïsoleerd, er is nieuwe bedrading, een nieuwe CV en dubbel glas. "Ik had verwacht dat de zolder ook wel af zou zijn eigenlijk." Een flinke tegenvaller voor het stel. "Balen." "Het is het laatste wat je ziet", vulde Job aan. "Je hebt zoveel verrassinkjes mogen openen..." Oftewel: misschien hadden ze als allereerste de zolder moeten bekijken, dan was de shock minder groot. Bij kijkers thuis was die shock er trouwens ook, die gingen werkelijk waar he-le-maal los.


Ergernis alom

Twitter veranderde rondom de uitzending weer even in een zuur afvoerputje. Heel veel kijkers spraken hun ergernis uit. Ze vinden niet dat Job en Denise mochten klagen over de zolder terwijl het team hartstikke zijn best heeft gedaan om deze jaren 30'-woning zo goed mogelijk op te knappen. "Hoe ondankbaar kun je zijn?", klinkt het in de reacties. "Misschien is dankbaar zijn een optie." Anyway: een greep uit die ergernissen kun je hieronder bekijken!


Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4.