Dani uit The Voice of Holland TVOH 2021

Vanavond was de eerste liveshow van The Voice of Holland. En daarbij stak één kandidaat er volgens veel kijkers met kop en schouders bovenuit.

Maatje te groot

De acht overgebleven kandidaten van The Voice of Holland 2021 kregen vanavond de kans om zich te bewijzen in de liveshow. Maar voor veel aanstormende zangtalenten bleek het podium van de RTL-studio toch nog even een maatje te groot. Op Twitter begonnen mensen zich zelfs af te vragen of er misschien iets mis was met het geluid in de studio. Maar daar kwam snel verandering in toen Dani het podium betrad!


Eurovisie Songfestival

Dani zong een cover van ‘Arcade’, het nummer waarmee Duncan Laurence in 2019 het Eurovisie Songfestival won. Een gewaagde keus, maar afgaande op de lovende reacties op Twitter kwam hij er prima mee weg. Volgens veel kijkers kon het niet anders of we zaten al naar de winnaar van The Voice of Holland 2021 te kijken. Er waren zelfs fans die het idee opperden om Dani volgend jaar naar het ESF te sturen!

Article continues after the ad

 


Verpletterende indruk

Het had trouwens weinig gescheeld of Dani had nooit meegedaan aan The Voice of Holland. Gelukkig wist hij zijn zenuwen en onzekerheden te overwinnen. En hoe! De kandidaat maakte al direct een verpletterende indruk op de altijd uitgesproken Anouk. En het lijkt erop dat hij de hoge verwachtingen van zijn coach helemaal waarmaakt!