Rogier in The Voice Kids

Volgens sommige kijkers van de grote The Voice Kids-finale, is het vooral de schuld van zure kinderen én (helaas ook) volwassenen dat finalist Rogier eventjes zijn tekst vergat. De jongen kreeg de afgelopen weken bakken met online shit over zich heen nadat coach Anouk hém koos en niet Romy.

Article continues after the ad

Het verrassende besluit van Anouk sijpelde de afgelopen weken door. Rogier moest enorm veel haatreacties incasseren en dat gaat je - zeker op zo'n jonge leeftijd - natuurlijk niet in de koude kleren zitten. In de grote finale, gewonnen door rocker Dax, maakte Rogier even een slippertje. Veel kwade kijkers wijten dat aan de grote druk die er op de jongen rustte.

 

Anouk en Rogier

Coach Anouk zat in quarantaine en was er via een video-verbinding toch bij. Ze stak haar talent meerdere keren een hart onder de riem en benadrukte ook nog maar eens dat het ontzettend zielig is dat ook zoveel volwassenen zich... nou ja, niet van hun beste kant lieten zien. Desondanks herpakte Rogier zich direct na zijn slip-up én zong hij een indrukwekkend duet met Songfestival-winnaar Duncan Laurence. Kijkers vonden het enorm knap.


The Voice Kids 2020

Rocker Dax van coach Sanne Hans ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Jasmijn (Ilse DeLange) en Sham (Ali B) grepen net als Rogier naast de winst. Bekijk de hele show hier terug!