The Voice Kids op RTL 4

Als ouder ben je natuurlijk apetrots op je kind dat zojuist als een klein nachtegaaltje de sterren van de hemel zong. Toch trekt niet iedere The Voice Kids-kijker deze overenthousiaste papa of mama...

Article continues after the ad

Een tijdje terug waren kijkers juist erg lief en vielen ze in katzwijm voor een schattig, ontroostbaar jochie. De sfeer op twitter sloeg gisteren (helaas) weer flink om nadat enkele ouders zich erg enthousiast gedroegen. Hun goed recht natuurlijk, maar als we deze reacties mogen geloven 'worden de ouders steeds gekker'.

Gekke ouders

"Die moeder van Yentl heeft de pillen van Emma Worteldoek gejat, gok ik", schrijft een kijker. Blijkbaar viel vooral deze moeder - te zien op de foto hierboven - niet zo in de smaak, gezien de vele haatreacties aan haar adres. "Willen al die kinderen zelf meedoen of zijn het de ouders?", vraagt kijker Arjan zich af. En hij is niet alleen. "De ouders worden steeds gekker..."


The Voice Kids

Overigens, even tussen alle zure reacties door, RTL 4 nam maatregelen rondom The Voice Kids. Vanwege de coronacrisis is de grote live-finale van de talentenjacht uitgesteld. De zender maakt nu meer shows, maar die zijn wel wat korter - allemaal om ervoor te zorgen dat we de komende weken toch The Voice Kids kunnen kijken en dat het allemaal aansluit op de finale. Mooizo!

The Voice Kids is elke vrijdag om 20:00 te zien op RTL 4. Aflevering gemist? Kijk 'm hier terug.