Lang leve de liefde

Aan playing hard to get deed Rob in het datingprogramma Lang Leve de Liefde niet. In de hot tub van het huis kon hij overduidelijk z'n ogen niet van date Debby afhouden. Rob vond het uitzicht zo prettig dat z'n bril ervan besloeg. Kijkers kwamen niet meer bij.

Rob (44) had vier kinderen van drie vrouwen en twee scheidingen achter de rug. Ervaring met daten had hij dus voldoende. Hij was in Lang Leve de Liefde op zoek naar “een maatje voor het leven”. De 44-jarige Debby werd aan Rob gelinkt: zij zocht een knappe, grappige man.

Lekker staren

Rob, die vooral aan het woord was tijdens zijn date in Lang Leve de Liefde, vertelde al snel dat Debby het hélemaal was voor hem. Debby leek minder onder de indruk. Naarmate het datingprogramma vorderde werd ze steeds stiller. In de hot tub had ze het vooral erg warm, romantische plannetjes stonden niet op haar agenda. En terwijl Debby bezweet voor zich uitstaarde, staarde Rob naar bepaalde delen van Debby. Natuurlijk gingen kijkers stuk.

Article continues after the ad

Problemen op komst

Kijkers zagen de bui al hangen. Dit werd geen Lang Leve de Liefde-date met een Disney-einde waarin ze nog lang en gelukkig leefden. Rob had de toekomst al helemaal uitgestippeld en begon al over eventuele problemen over de reistijd. Hij komt namelijk uit Bergen op Zoom en Debby woont in Purmerend: een afstand van bijna 160 kilometer.

Hoewel kijkers dat inderdaad een flinke rit vonden, was het feit dat Rob niet doorhad dat Debby hem waarschijnlijk niet zag zitten nog veel erger. Of de date een vervolg krijgt: dat zien we woensdag in Lang Leve de Liefde.

 

Het kan allemaal nog véél erger in Lang Leve de Liefde. Sommige dates zijn ronduit bot en andere kandidaten zijn complete creeps.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.