The Voice-winnaar Dani in First Dates

Iedere keer genieten we weer van de ongemakkelijke momentjes en cheesy liefdesspreuken in First Dates, vol onbekende Nederlanders, maar gisteravond zagen kijkers een bekende deelnemer langskomen in een herhaling van het liefdesprogramma.

The Voice-winnaar Dani deed in een pre-TVOH-leven mee aan First Dates. Voordat hij de vier stoelen van de coaches liet omdraaien, ging de zanger op date met student Ricky. De twee leken het erg gezellig te hebben en ongemakkelijk was het zeker niet, in tegenstelling tot deze mislukte dates.

Reacties van kijkers

Kijkers werden al helemaal weggeblazen door Dani tijdens The Voice, maar ook bij zijn First Dates-deelname waren ze verrast. Ze vonden de inmiddels bekende zanger een ‘leuke knul’ en ‘super geïnteresseerd.’ Lees hieronder een greep uit de reacties op Dani’s verschijning.

Article continues after the ad

 

Gelukkig in de liefde

Hoewel Ricky hem graag nog eens wilde zien, zag Dani het niet zitten. En gelukkig maar, want een paar maanden later ontmoette hij zijn huidige vriend. Bij The Voice was hij het steun en toeverlaat van Dani. Uiteindelijk lijkt hij dus toch de liefde gevonden te hebben. Eind goed, al goed!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.