Beter Laat Dan Nooit op RTL 4

Gisteren gingen Willibrord Frequin, Barrie Stevens, Peter Faber en Gerard Cox naar Paramaribo in de eerste aflevering van het tweede seizoen Beter Laat Dan Nooit (met Katja Schuurman als nieuwe reisleidster). Kijkers genoten én spotten een BN'er in de achtergrond!

Article continues after the ad

De heren dompelden zich weer heerlijk onder in de plaatselijke culturen, gebruiken en lekkernijen van, in dit geval, Paramaribo, uiteraard afgewisseld met de nodige geintjes en emotionele gesprekken over het leven. En wie zien we daar óók in de hoofdstad van Suriname? Is dat Kees van der Spek?


BN'ers gespot

Kees, bekend van misdaadprogramma's zoals Oplichters Aangepakt, "heeft inderdaad een verleden in Suriname", weet een twitteraar. "In zijn jeugd daar gewoond." Ook een ander is zeker dat we daar écht Kees even voorbij zagen komen. "Hij was daar ook voor opnames toen."


Genieten

De aftrap van seizoen 2 viel overigens enorm in de smaak bij kijkers. We hadden Willibrord, Barrie, Peter en Gerard blijkbaar enorm gemist! "Ben nu alweer aan het genieten!", klinkt het. "Leuke tv hebben wij zeker nu echt nodig." Overigens ging het tijdens de opnames niet altijd van een leien dakje. Zo kreeg het team in Rio te maken met een stel dieven!


Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4 (of kijk vooruit op Videoland).