Sanne, Op zoek naar Maria

Het was er deze week weer op of onder voor de acht overgebleven talenten van Op zoek naar Maria. De dames zagen er weer uit om door een ringetje te halen en wisten de (meeste) noten te raken. Helaas was dat alleen niet genoeg voor kandidaat Sanne, tot groot verdriet van de kijkers.

Article continues after the ad

Risico nemen

De meeste meiden moesten van Pia Douwes iets meer risico nemen, maar uiteindelijk zag het publiek toch genoeg in Nandi, Renée, Nastascha, Jolijn, Anouk en Valerie om ze door te sturen naar de volgende ronde. En dat betekende helaas voor Sanne en Tessa dat ze zich in de sing-off nogmaals moesten bewijzen, tot grote verbazing van de kijkers!

Lees hier maar enkele verbaasde reacties


Laatste kans om zich te bewijzen

Met het prachtige lied Zonder jou van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma haalden de overgebleven dames mogelijk voor het laatst alles uit kast. En dat ging ook Pia aan het hart. "Het is een keihard vak. Je moet iedere keer weer auditie doen en dat is pittig. Er staan twee vrouwen die prachtig kunnen zingen, de één met een lichtheid en de ander met ervaring. Dit is... wauw. Kijk, hoe jullie hier staan!" probeerde het ervaren jurylid nog even tijd te rekken om een beslissing te nemen. Uiteindelijk moest die dan echt vallen...


Wie kan nog verrassen? 

Pia Douwes had het er zichtbaar moeilijk mee, maar uiteindelijk was het Sanne den Besten die de strijd verloor. "Ik zoek starquality en jullie hebben allebei hoofdrollen gespeeld. Als ik dan toch een keuze moet maken, let ik dan net even op dat stukje meer: waar zit nog meer in voor volgende week?" vroeg Pia zich af. "Ik ga kiezen voor... Tessa." En met een prachtig slotstuk nam Sanne daarom afscheid van het podium!

Op zoek naar Maria gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug. Lees hier alles over de kandidaten!