The Voice Kids

We gaan momenteel met zijn alleen door een moeilijke, onvoorspelbare en misschien wel angstige periode. TV biedt uitkomst en dus schakelden veel kijkers gisteren in op The Voice Kids. Maar door een schattig, ontroostbaar jongetje lieten we onze tranen weer even de vrije loop... 

Article continues after the ad

En we waren niet alleen. Veel kijkers laten op twitter weten ontroerd te zijn nadat ze zagen hoe een jochie in tranen uitbarstte. Het gaat hier om het kleine broertje van kandidate Hieke. Ze zong 'Een Nieuw Begin', maar coaches Anouk, Ali B, Marco Borsato en de goed ontvangen Sanne Hans draaiden niet.


Tranen met tuiten

Het broertje zag dat Hieke niet door mocht en kon de waterlanders niet meer tegenhouden. Ali B's vaderhart begon waarschijnlijk ook te huilen dus sprak hij het ontroostbare jochie toe. "Wij zijn heel trots op jouw zus. Ze heeft het al zo ver gebracht dat ze hier kon staan", probeerde Ali, maar het verdriet bleef.

Wat een liefde tussen broer en zus! 💕

Ah, wat een liefde tussen broer en zus! 💕 #thevoicekids

Geplaatst door RTL XL op Vrijdag 20 maart 2020


The Voice Kids

De talentenjacht van RTL 4, die een jonge Elvis verwelkomde, scoorde gisteren nette kijkcijfers. Er zaten ruim 1,6 miljoen Nederlanders voor de buis, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek. Meer The Voice Kids? Kijk hier hoe het nu gaat met de oud-winnaars.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Of kijk op Videoland, die loopt een week vooruit.