Nikkie en Tygo in Wie is de Mol?

Er mag dan wel een Mol rondlopen in Wie is de Mol? - en dat is tot onze grote verbazing niet Ron Boszhard - maar de programmamakers zélf kunnen er ook wat van hoor! Waren ze in de laatste aflevering misschien zelf lekker aan het kloten tijdens een opdracht?

Article continues after the ad

Kijkers hebben namelijk een foutje ontdekt tijdens de grote opdracht van afgelopen zaterdag, die ons weer een boel nieuwe hints en theorieën opleverde. Nikkie en Tygo zaten flink te zagen om de kettingen in hun Elba-toren los te krijgen zodat ze aan de dubbele executie konden ontsnappen. Een van de kettingen breekt alleen op een gekke plek. Daar waar ze... juist niet zaten te zagen?

 

Aan de ketting

Hebben de makers hier een fout gemaakt door de ketting niet goed vast te maken? Hadden Tygo en Nikkie er ook gewoon aan kunnen trekken? Kunnen we dit nog interpreteren als een of andere Mol-actie? Nou, nee - dat lijkt ons sterk. Of de Mol nu wel of niet bij de dubbele executie aanwezig was; had het veel uitgemaakt? Wel? Euhm... je merkt het: de WIDM-paranoia heeft ons flink te pakken!

Kijkers komen in ieder geval wel met bijzondere theorieën in combinatie met Nikkie en de kettingen. Gaf ze soms een hint met haar eigen ketting? En sommigen zien er trouwens wel een hint in hoor, die gek afbrekende ketting. Maar goed: WIDM = trust nobody, dus zeg nooit nooit.


Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.