Louis en Susan in Lang Leve de Liefde 2020 op SBS6

De formule van Lang Leve de Liefde is even simpel als doeltreffend: zet twee vrijgezellen voor minstens 24 uur in dezelfde ruimte en laat de camera’s alles vastleggen! Dat levert niet zelden heerlijk tenenkrommende televisie op. Maar de ontmoeting tussen de naar liefde hunkerende zielen kan ook voor oprecht ontroerende momenten zorgen. Zo ook gisteravond, toen Louis (60) en Susan (65) elkaar ontmoetten in het koppelprogramma.
 


Dikke knuffel

Tijdens het avondeten vertelde Susan tegen Louis dat zij niet als vrouw was geboren. Ruim 40 jaar geleden heeft zij een geslachtsverandering ondergaan. “Het is goed, hoor. Ik heb er geen moeite mee”, reageerde Louis. De onthulling viel Susan zichtbaar zwaar, maar haar tafelgenoot was één en al begrip. “Dat geeft niet, want ik ben hier voor jou.” Om zijn woorden kracht bij te zetten, gaf hij Susan een dikke knuffel.
 


Gevoelige snaar

De reactie van Louis raakte een gevoelige snaar bij veel kijkers. Op Twitter kon het koppel uit Lang Leve de Liefde dan ook op veel sympathie rekenen. Helaas bleef een echte klik op liefdesgebied uit tot tussen de deelnemers, maar de bijzondere ontmoeting tussen Susan en Louis leverde fraaie televisie op!

Article continues after the ad

De complete aflevering van Lang Leve de Liefde is terug te kijken via KIJK.nl.