Eigen Huis & Tuin, einde

Na 27 jaar is er gisteravond echt een einde gekomen aan Eigen Huis & Tuin als zaterdagavondprogramma. Hoewel RTL nog altijd stug blijft volhouden dat het programma in een vernieuwde vorm terugkeert, kijken fans toch met een lach en traan terug op de show.

Article continues after the ad

Ruim 677.000 kijkers zaten zaterdagavond voor de buis voor de allerlaatste aflevering van Eigen Huis & Tuin in de huidige vorm. Met een fles champagne sloten de huidige presentatoren Tom Groot, Thomas Verhoef en Evelyn Struik het seizoen af. "Heel erg bedankt voor het trouw kijken en de lieve berichten op social media. We gaan jullie missen, lieve kijkers!" Er volgt daarna nog 'Tot gauw', maar de vraag blijft in welke vorm het klusprogramma terugkeert en op welke termijn.

Nostalgische reacties

Die onzekerheid voelden niet alleen de presentatoren maar ook de kijkers. Op Twitter wordt er met een lach en traan gereageerd op de laatste aflevering van het klusprogramma. "Toch een stukje nostalgie dat zojuist na 27 jaar stilletjes van de buis is verdwenen", reageert een Twitteraar. "Ik vind het zó stom dat RTL Eigen Huis en Tuin van de buis haalt op de vertrouwde vooravond van de zaterdag. Stom, stom stom." Lees hieronder meer reacties.

De laatste aflevering van Eigen Huis & Tuin gemist? Bekijk 'm hier terug.