Ruben Nicolai in De Erfgenaam

Gisteren kwam alweer de laatste aflevering van De Erfgenaam op RTL 4. Kijkers genoten afgelopen week zo van de serie met presentator Ruben Nicolai, dat er nu al vraag is naar een tweede seizoen.

Ruben gaat week na week op zoek naar rechtmatige erfgenamen van niet-geclaimde nalatenschappen. Tijdens zijn zoektocht naar deze erfgenamen komen vaak bijzondere familiegeschiedenissen aan het licht.

Een tweede seizoen

“Er komt toch wel een vervolg he?!”, laat een kijker via Twitter weten. De show wordt nu al gemist, blijkt uit de vele reacties: “Ik kijk nu al uit naar het tweede seizoen.” Alhoewel RTL nog geen tweede seizoen heeft aangekondigd, verwachten wij wel dat de succesvolle kijkercijferhit terugkomt!

Article continues after the ad

28 euro

Ruben ging in de voorlopig laatste aflevering van gisteren met 16.000 euro in zijn zakken op zoek naar de rechtmatige erfgenamen van Martha Houtkamp-van Zwietering. Op het eerste gezicht lijkt het een makkelijke zaak.

Totdat de online stambomen niet helemaal blijken te kloppen en er een stuk meer neven en nichten zijn die ook recht hebben op een deel van de erfenis. Uiteindelijk weet Ruben een heel café, dat vroeger tot de familie behoorde, te vullen met erfgenamen. Allemaal ontvangen ze een klein bedrag, tot verbazing van Twitteraars.

De Erfgenaam is te zien op RTL 4 en bij Videoland.