Postcode Loterij Miljoenenjacht 26-09

Het was weer zondagavond, dus mocht Winston Gerschtanowitz weer met z'n koffertje op pad voor Postcode Loterij Miljoenenjacht om bij een winnaar thuis aan te bellen. Dan weet je natuurlijk nooit wat je aantreft! Zo was er al een vrouw die niet in beeld wilde met haar pyjama aan en waren andere winnaars nou niet bepaald enthousiast toen Winston op de stoep stond... Maar deze keer was het Winston zelf die voor flink wat opschudding zorgde.

 

Mevrouw op leeftijd

"Ik ga vanavond aanbellen bij een mevrouw op leeftijd", begint Winston nog netjes. Ze is namelijk 93. En dus zijn de kinderen ingeschakeld om een kopje thee bij haar te komen drinken, zodat mevrouw niet de schrik van haar leven krijgt. Snappen we heel goed! Broer Tom en zus Annemarie zitten dus bij moeder thuis, maar het lieve vrouwtje heeft in totaal zeven kinderen. "We komen een verrassing brengen voor u. En dan mag u later bepalen hoe u dat gaat verdelen onder de kinderen." Juist. Lekker subtiel, Winston!

Article continues after the ad

Maar Winston is nog niet klaar. Nadat hij het bedrag van 287.000 op het koffertje heeft geschreven, geeft hij het koffertje aan dochter Annemarie. "Ik geef het aan uw kinderen, want die zullen er ook zeker van gaan genieten", aldus Winston. En dat ging de kijkers net iets te ver...

 

Benieuwd bij wie Winston volgende week gaat aanbellen? Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.