Rolf Wouters

Liefde op het Eerste GezichtWedden Dat…? en natuurlijk Uhhh... Vergeet Je Tandenborstel Niet - presentator Rolf Wouters was een 90's-fenomeen en zorgde voor tv-hit na tv-hit. Gisteren maakte hij na 15 jaar (!) zijn tv-comeback met de quiz Split Screen op SBS6 en... nou ja, dat was volgens veel kijkers geen pretje.

Article continues after the ad

Rolf, die trouwens niet meer in Nederland woont en tegenwoordig héle andere dingen doet, viel over het algemeen wél in de smaak. De jeugdheld die opeens weer op de beeldbuis verschijnt; dat roept toch weer van die heerlijke nostalgische gevoelens op. Wat ook meehelpt: de man is haast geen dagje ouder geworden!Split Screen valt tegen

Op twitter is het echt graven geblazen wil je een positief geluid horen over Split Screen, de kennisquiz waar Rolf zijn comeback mee maakte. Velen vinden het programma eigenlijk vrij saai. Traag ook. "Allemachtig wat een saai programma zeg", klinkt het bijvoorbeeld. En nog zo'n vernietigende mini-recensie: "Rolf verdient beter. Aan hem ligt het niet, maar wat is Split Screen traaaaaag". Oef. Niet best dus!


Was Split Screen een hit?

Werd Split Screen een beetje goed bekeken? Nou, voor SBS6-begrippen deed Rolf Wouters het allesbehalve slecht. Er zat met 652.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek, toch een vrij grote groep voor de buis!

Split Screen is elke zondag rond 21:35 uur te zien op SBS6.