Expeditie Robinson-deelneemster Shary-An Nivillac heeft zich niet zo populair gemaakt bij kijkers van RTL4's grote hit: één opmerking schiet in het verkeerde keelgat. 

Article continues after the ad

"Vind jij mij een beetje een Robinson waardig persoon", vraagt Shary-An - die momenteel op Finalisteneiland verblijft - aan Hugo Kennis. Haar reactie op zijn goudeerlijke antwoord valt niet zo in de smaak bij kijkers, die massaal reageren onder deze nieuwe preview van de aflevering van vanavond. 
 

Hugo vindt Shary-An niet de grootste Robinson

Wij zijn benieuwd: wie vind jij een echte Robinson en waarom? 🤔

Geplaatst door Expeditie Robinson op Vrijdag 8 november 2019

 

Ergernissen bij Expeditie Robinson

Wanneer Hugo aangeeft dat hij Shary-An niet 'de grootste Robinson van de groep' vindt, zegt ze in haar biecht dat hij 'niet moet vertellen wat ik wel of niet ben'. "Vervelend persoon", "raar mens" en "je vraagt er zelf om"; de reacties op Shary-An's uitspraken zijn niet mals, maar waren wel te verwachten. Al eerder gaven kijkers aan dat ze dit seizoen erg naar vinden vanwege de vele bondjes. Dat de 'echte Robinsons' (wat dat ook betekent) er wél uitgaan, helpt dan natuurlijk niet mee. 
 

Fien heeft een nieuw plan...

Zal het plan van Fien slagen? 🤭 Vanavond 20:00 uur - RTL 4

Geplaatst door Expeditie Robinson op Vrijdag 8 november 2019


Fien Vermeulen

In een andere preview, hierboven te zien, vertelt radio-dj Fien Vermeulen over haar nieuwe snode plannetjes. En daar komen zo mogelijk nóg meer haatreacties op. Reacties die we hier niet eens gaan herhalen. Waar het op neerkomt? Men kan niet wachten totdat Fien er zelf uitvliegt. 

De nieuwe - nu al beruchte - aflevering van Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 te zien op RTL 4.