gordon k2 zoekt k3 jury

Vanavond barstte in Nederland K2 zoekt K3 los. Of uiteindelijk écht het beste K3'tje gevonden gaat worden, is echter nog maar de vraag... De kijkers hebben in ieder geval nogal wat kritiek op de keuzes van de jury. 

'Nu al een aanfluiting'

Met het vertrek van Klaasje Meijer werd K3 gereduceerd tot K2. Om K3 weer compleet te maken, besloot Studio 100 op zoek te gaan naar een opvolger. Wij kregen vanavond de eerste aflevering van K2 zoekt K3 te zien... en er was meteen kritiek! De juryleden maakten volgens het publiek namelijk een aantal onbegrijpelijke keuzes. Neem Lisa, die niet doorging omdat ze geen "contact" maakte met Gordon. De kijkers vinden het onbegrijpelijk, zeker aangezien haar voorganger, die zijn tekst kwijt was, wél door mocht.

Kritiek op Gordon in K2 zoekt K3

In Vlaanderen richt de kritiek op de jury van K2 zoekt K3 zich vooral op Gordon. Onze zuiderburen hebben er al twee afleveringen op zitten en lopen nog steeds niet warm voor onze veelbesproken BN'er. Als jurylid moet Gordon alle kandidaten beoordelen op hun outfits en styling. Dit doet hij zonder enige filter en de Vlamingen vinden dat niet oké.

Article continues after the ad

k2 zoekt k3 lisa

K2 zoekt K3 is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6.