jochen otten sbs6 cabaret troosten

SBS6 brengt sinds een paar weken het theater naar onze woonkamers. Vanavond werd de voorstelling Troosten van Jochen Otten uitgezonden. Hartstikke leuk… Denken we in ieder geval, want de cabaretier bleek nogal lastig te verstaan!

Cabaretvoorstellingen op SBS6

SBS6 zendt tegenwoordig elke zaterdagavond een cabaretvoorstelling uit. Na grootheden als Ronald Goedemondt en Brigitte Kaandorp was het vanavond de beurt aan Jochen Otten. Je kent deze cabaretier misschien van de populaire serie Sluipschutters, maar hij tourt ook al jaren door Nederland met zijn eigen shows. En daar was er vanavond dus eentje van te zien op SBS6! Het ging om Troosten, waarin Jochen vlijmscherpe grappen maakt over onderwerpen als emoties en het familieleven.

 

Article continues after the ad

 

"Bijna niet te verstaan"

Troosten van Jochen viel redelijk goed in de smaak bij de kijkers… In ieder geval bij die kijkers die de cabaretier konden verstaan! Er waren namelijk ook nogal wat mensen die klaagden over het geluid. Lag het aan de techniek of aan de articulatie van Jochen? Misschien was het een beetje van beiden... Alhoewel mensen uit het zuiden van het land er iets beter mee om konden gaan! Kijk maar:

 

Voorlopig was dit de laatste cabaretvoorstelling op SBS6. Wat je dan wel kunt kijken? In onze nieuwe podcast Bankplakkers nemen we wekelijks het nieuwe aanbod van de streamingdiensten met je door.