Vier Handen op een Buik

Airen Mylene en Taeke Taekema hadden hun handen vol aan Anna-Maria en Angelo in Vier Handen op een Buik. Dankzij de inspanningen van de presentatrice en de oud-sportman ziet de toekomst van het stel er een stukje beter uit.

De Friese Anna-Maria ging op visite bij haar instagram-vriend Angelo in Zuid-Limburg. Ze kregen verkering en… Anna-Maria besloot daar maar te blijven, omdat haar ouders zo vaak ruzie hadden. De pil had ze in Friesland laten liggen(!) en daarom is er een kleine Angelo of Anna-Maria op komst. In tegenstelling tot andere deelnemers waren Anna-Maria en Angelo wel van goede wil, maar de voortekenen waren niet best.

 

Article continues after the ad

 

Geld hebben Angelo en Anna-Maria niet, maar dat hoeft ook niet. Anna-Maria is van plan om de eerste maanden borstvoeding te geven, dus het stel heeft de eerste maanden geen kosten. Denken ze.

Airen Mylene en Taeke Taekema schieten te hulp! Angelo rookt binnen omdat zijn moeder óók binnen rookt en “dan komt de rook toch wel naar binnen.” Angelo en Anna-Maria kunnen ook niet werken, zeggen ze, omdat de uitkering van oma dan gekort wordt. Dit was het moment waarop bij kijkers alle alarmbellen afgingen.

Vier Handen op een Buik

Airen sprak veel met Anna-Maria die bepaald geen makkelijke jeugd had. Oud-topsporter Taeke wilde Angelo sportief afranselen, maar was óók onder de indruk van zijn levensgeschiedenis bij Jeugdzorg. Na de bevalling is Angelo in elk geval gestopt met roken én gaat oma voortaan buiten een peukje doen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Angelo ontdekte ook nog dat hij best wat bij mag verdienen zónder dat oma wordt gekort op haar uitkering. Okee, het baantje bij de lokale pizzeria dat Taeke voor hem regelde “was uiteindelijk toch niets voor hem”, maar het begin is er! De hele aflevering van Vier Handen op een Buik kijk je terug via NPO Start.