Finale Expeditie Robinson 2019

RTL deelt momenteel de aller-allerlaatste voorproefjes voor dit seizoen van Expeditie Robinson. Het is tijd voor de grote finale en als het aan de kijkers ligt, gaat kandidaat Hugo Kennis er met de winst vandoor!

Article continues after the ad

Team Hugo, Team Shary-An of Team Eva, vraagt RTL in hun previews op sociale media. Het antwoord is vrijwel alléén maar: Hugo! Geen wonder: Shary-An valt door haar eerdere sluwe acties sowieso niet in de smaak. Hugo wordt door velen - en zeker na het vertrek van Tim Coronel - nog gezien als enige 'echte' overgebleven Robinson. 
 

Finaleproef

Zoals elk jaar hebben de makers 'the best' voor 'last' bewaard. Deze finaleproef ziet er weer zinderend spannend uit. Gelukkig heeft RTL vooralsnog géén spoilers gedropt (in tegenstelling tot vorige week) dus nu kunnen we eerlijk zeggen dat het ook echt spannend wordt. Ook wel fijn om dit seizoen, toch wel gekenmerkt door érg veel kritiek van kijkers, op een leuke manier af te sluiten!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie wordt Robinson 2019? #finale #vanavond #spannend #expeditierobinson #ER #rtl4 @expeditierobinson_rtl

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op


De grote finale van Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 te zien op RTL 4. Heerlijk terugblikken op het laatste seizoen kan met ons lijstje met daarin de 10 beste momenten van Expeditie Robinson 2019!