wendy van dijk wie kent nederland

Vanavond was de eerste aflevering van Wie Kent Nederland te zien. Helaas viel de SBS6-quiz niet erg in de smaak bij de kijkers: "Zo te zien heeft SBS6 een nieuw seizoen van Ik Hou Van Holland besteld bij AliExpress."

De nieuwe quiz Wie Kent Nederland 

Welke BN’ers kennen Nederland het best? Die vraag probeert Wie Kent Nederland te beantwoorden. De nieuwe quiz van Wendy van Dijk wordt gespeeld met twee teams: Najib Amhali, Britt Dekker en Kees Tol versus Leonie ter Braak, Leo Alkemade en Rob Kemps. De teams moeten inschatten wat de gemiddelde Nederlander denkt.

'Er is helemaal niks aan'

Vanavond was de eerste aflevering van Wie Kent Nederland te zien. Wat vonden de kijkers van de SBS6-quiz? Helaas is twitterend Nederland vooral negatief. Dat komt bovenal omdat Wie Kent Nederland hen doet denken aan Ik Hou Van Holland... Een vergelijking die niet in het voordeel van het nieuwe SBS6-programma uitvalt. Kijk maar: 

Slechte tijden voor Wendy van Dijk

Jammer dat Wie Kent Nederland nog niet zo in de smaak valt… Ook voor Wendy van Dijk, die de afgelopen weken sowieso nogal wat ellende te verwerken kreeg. Neem de ophef over De Dansmarathon. Daarnaast nam Lucky TV Ushi en Van Dijk nog maar eens op de hak en was er dit oordeel van de rechtbank over haar failliete fitnessbedrijf Disq.

Article continues after the ad

Wie Kent Nederland is iedere zondag om 21.30 uur te kijken bij SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.