dewi gestalkt olcay gulsen

Gestalkte mensen worden in Gestalkt geholpen door Olcay Gulsen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De kijkers twijfelen vandaag echter aan het verhaal van het slachtoffer…

'Ik wil gewoon rust hebben'

Dewi heeft voor het eerst een relatie met een vrouw, Amy. Wanneer Dewi de relatie verbreekt, kan ze niet duidelijker zijn: “Ik herhaal: ik hoef nooit meer terug naar jou. Never meer, ja?”. Toch weet Amy van geen ophouden: er volgt een aanhoudende stroom bedreigingen aan het adres van Dewi. Amy dreigt haar kapot te maken en probeert haar te chanteren met het openbaar maken van intieme foto’s. Dewi hoopt dat Olcay Gulsen en het team van Gestalkt haar kunnen helpen: “Ik wil dat het stopt. Ik wil gewoon rust hebben.”

Heeft dit verhaal twee kanten? 

Het team van Gestalkt weet Amy met een smoes naar buiten te lokken, waarna Olcay haar kan confronteren. Amy geeft aan Dewi al een aantal maanden met rust te laten. Ook zegt ze bewijs te hebben van het feit dat Dewi net zo goed aan het stalken is… Dat bewijs weigert ze Olcay echter te laten zien. Wat heet: ze gooit de deur dicht in het gezicht van de oud-Shownieuws-presentatrice. Haar opmerkingen doen de kijkers echter wel twijfelen. 

Article continues after the ad

De vraag of de waarheid in het midden ligt, is eigenlijk niet zo heel relevant. De confrontatie heeft namelijk succes: Dewi laat Olcay weten dat Amy haar sinds de opnames met rust heeft gelaten! En dat lijkt ons voor beide vrouwen hoe dan ook beter.

P.S. Nu we het toch Olcay hebben... Eerder vandaag was er ook al nieuws over de vriendin van Ruud de Wild. Ze kwam namelijk met advies aan het adres van Jaimie Vaes.

Gestalkt is iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.