John Finlay

De nieuwe aflevering van Tiger King schokte een heleboel fans. John Finlay, de ex-man van Joe Exotic, ziet er namelijk totaal anders uit! Hij is helemaal over zijn breakup en heeft een geweldige makeover gehad. We herkennen hem bijna niet! 

Metamorfose van het jaar

Tiger King is een enorm succes voor Netflix en velen keken reikhalzend uit naar de speciale reünie-aflevering. Netflix verraste ons nogmaals en zette hem vervroegd online dit weekend. Community acteur Joel McHale interviewt in de bonusaflevering een paar van de sterren uit de geniale what-the-fuck serie, om te zien hoe het nu met ze gaat. Maar mensen waren minder geïnteresseerd in de vragen en meer in het nieuwe uiterlijk van John Finlay. We hadden de nieuwe set tanden van Finlay al bewonderd toen we zelf onderzochten hoe het met de Tiger King-mensen gaat, maar dit zagen we niet aankomen! Met nieuwe tanden, nette kleren (ja, hij heeft echt een trui aan!) en zijn tattoos bedekt, lijkt John net op een personage uit een cowboy film! Yeehaw John!

Article continues after the ad

 

'Nieuwe' tanden

De aflevering heeft meerdere openbaringen maar de nieuwe look van John blijft mensen het meest bij. De nieuwe tanden zijn echter helemaal niet zo nieuw. Hij kreeg ze al in juli 2019, toen de opnames van de docu-serie nog in volle gang waren. Op Facebook vertelt John dat de producers zelfs filmpjes en foto's hiervan hadden, maar dat ze die niet in de afleveringen plaatsten. "Het gaat bij hun alleen maar om de cijfers, niet om de mensen die ze pijn doen". John Finlay doet in de nieuwe aflevering een boekje open over waarom hij er nu zo anders uitziet en wat er allemaal is gebeurd tussen Joe Exotic en hem. Zo was hij eigenlijk nooit echt getrouwd met Joe... Huh?