Sint en De Leeuw

Hoog bezoek voor Paul de Leeuw deze pakjesavond: niemand minder dan Sinterklaas kwam bij hem langs. Het was weer een ouderwetse chaos en de kijkers genoten ervan!

Busje komt zo

Nadat de Sint van de week al een bezoekje bracht aan HLF8was de eer vanavond aan Paul de Leeuw. Net als vorige jaren trok Hans Kesting weer zijn mijter aan en beleefden de twee allerlei rare avonturen. Dit jaar ging het alleen íets anders: Sint en Paul reden, net als in Pauls programma Busje Komt Zo, samen door het land en verrasten jong en oud met uiteenlopende cadeaus.

 

'Dag, Bram'

Sint en Paul gingen onder andere langs op een school, reikten een speciale straatprijs uit en gingen langs bij een oud geliefde van Sinterklaas. Maar ze begonnen de aflevering met een mooi eerbetoon: ze gingen langs bij het graf van de 'echte' Sinterklaas Bram van der Vlugt, die bijna een jaar geleden overleed.

Article continues after the ad

 

 

First Dates

Ook deden Sint en Paul een parodie op het heerlijke awkward datingprogramma First DatesZij mochten zelf dan wel geen klik voelen, maar het zijn zulke momenten waarop de chemie tussen Paul en Hans, uuhhhh... Sinterklaas extra goed in beeld komt!

 

We moeten helaas weer een jaartje wachten voordat we weer kunnen genieten van dit dynamische duo, maar volgende week is Paul gewoon weer terug met Busje Komt Zo, vanaf 21:30 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.