Adele en Paul de Leeuw

In Busje Komt Zo interviewde Paul de Leeuw wereldster Adele. De Leeuw dacht dat zijn interview met zangeres Adele faliekant mislukt was, maar kijkers zagen een speelse De Leeuw in topvorm!

Paul de Leeuw en Adele kennen elkaar al een tijdje: De Leeuw ontving de zangeres in 2008 in zijn programma Mooi! Weer de Leeuw net vóór ze wereldberoemd werd. Waarschijnlijk was Adele toch wel doorgebroken, maar De Leeuw heeft altijd nog een speciaal plekje in het hart van de zangeres.

Australische journalist dwarsboomt Paul de Leeuw

De Leeuw kon de wereldster interviewen voor zijn programma Busje Komt Zo en kijkers genoten van de ongedwongen sfeer. Relatief ongedwongen, want Paul mocht niets vragen over het privéleven van de zangeres, haar liefdesleven én haar zoontje. Dat waren de eisen van het management, dus daar moest De Leeuw het mee doen. Volgens de presentator kwam dat door een zekere Australische journalist die ineens allerlei persoonlijke vragen aan Adele stelde. Holy shit! Dat was dus die man die het hele album van Adele niet geluisterd had!

Article continues after the ad

Ondanks de strenge regels wist De Leeuw af en toe tóch door de zakelijke buitenkant heen te prikken. Paul de Leeuw kan ontregelen als de beste, en Adele is ook de beroerdste niet. Binnen de kortste keren zaten ze samen chips te eten, terwijl De Leeuw in steenkolengels zijn vragen afvuurde.

 

 

Het huzarenstukje was toen hij tegen het einde van het interview vroeg: “Zeg Adele, heb jij eigenlijk nog vragen voor míj?”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Achteraf vond De Leeuw dat ook wel een beetje ver gaan, maar zijn compagnon Hans Kesting sleepte hem er doorheen. Het hele interview vind je terug op NPO Start. Voor Paul de Leeuw is het succes van Busje Komt Zo een opsteker, nadat hij Ranking the Stars verloor.