Matthijs van Nieuwkerk in Beau

Even géén processierupsje pesten of 'complotgekkies' een podium bieden. Nee, gisteren deed Beau het even hélemaal anders door de halve uitzending aan Matthijs van Nieuwkerk te besteden! Kijkers waren oprecht aan het genieten, klonk het massaal op twitter.

Article continues after the ad

Matthijs schoof gisteren aan bij Beau om te praten over zijn Eren Zilveren Nipkowschijf, een prijs die alleen de allergrootste tv-makers ever krijgen. Maar eigenlijk ging het gesprek vooral over de laatste weken van DWDD en wat Matthijs tegenwoordig allemaal uitspookt.

Genieten

Volgens veel kijkers zaten we te kijken naar twee grote tv-makers in topvorm. Anekdotes over DWDD volgden elkaar in rap tempo op en Beau stelde de juiste vragen op het juiste moment, zo klinkt het in de reacties op twitter. De zomerse sfeer (Beau zit sinds deze week buiten aan tafel) en het wijntje aan het einde van het gesprek hielpen vast mee!


Matthijs

Daarnaast waren velen ook gewoon blij dat ze Matthijs weer eens op tv zagen! Door de coronacrisis voelt alles van een paar maanden terug al aan als jááááren geleden, dus Matthijs' tv-comeback liet voor ons gevoel lang op zich wachten. Begin 2021 keert hij definitief terug op tv, dus tot die tijd moeten we het nog even zonder 'm stellen.