Kandidaten LEGO Masters

Eerder noemden kijkers LEGO Masters al een 'heerlijk positief programma' en na een paar weken blijft dat heerlijk overeind staan. De kandidaten, géén BN'ers, vallen ook (nog steeds) in de smaak!

Article continues after the ad

Twitter stroomde tijdens en na de uitzending vol met - over het algemeen - lieve berichtjes voor LEGO Masters en zijn kandidaten. Het zijn dus géén BN'ers of iets dergelijks, maar 'gewone' Nederlanders en Belgen. Of beter gezegd: mensen met een obsessieve LEGO-verslaving! 

Liefde voor deelnemers

De duo's kunnen die liefde wel gebruiken. Volgens één van de deelnemers ging het er achter de schermen super-heavy aan toe. Huilende kandidaten, afvallen van de ellende; dat soort dingen. "De allergrootste winst van dit programma is dat er geen aandachttrekkende 'televisiepersoonlijkheden' aan meedoen", vat twitteraar SZ 't treffend samen. "Maar gewone mensen... met een hobby of passie." En hij is niet alleen met die mening!


LEGO Masters

LEGO Masters, waarin duo's elkaar aftroeven met indrukwekkende blokjesbouwsels, ontpopte zich tot een absolute kijkcijferhit voor RTL 4. Ook gisteren weer: er zaten maar liefst ruim 1,3 miljoen mensen voor de buis, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.