Martien Meiland in Wie van de 3

SBS6 groef gisteren met groot succes een tv-dino op: Wie van de 3 maakte een comeback met niemand minder dan panelleden Martien Meiland, zijn grote rivale Ryanne van Dorst, Najib Amhali én Britt Dekker. En dat allemaal onder leiding van Wendy van Dijk, die een persoonlijk record pakte.

Article continues after the ad

Zou John de Mol 'wat goééééd!' hebben geschreeuwd aan de ontbijttafel? Hij heeft er alle reden toe. Wie van de 3 kreeg vrij veel positieve feedback op sociale media (dat is ehh... ook wel eens anders) én scoorde met 1,3 miljoen kijkers de pannen van het dak. Dit is ook nog eens een record voor Wendy, die volgens Mediacourant nog nooit zoveel kijkers binnenhengelde sinds ze RTL verliet voor Talpa.

NPO 1 de baas

Het is vermoedelijk extra groot feest in huize de Mol. 1,3 miljoen kijkers is natuurlijk prachtig, maar SBS6 heeft ook nog eens NPO 1 verslagen. Dat is - laten we eerlijk zijn - toch best een grote verrassing. Naar Yvon Jaspers Onze Boerderij keken overigens 1,2 miljoen mensen, wat nog altijd superveel is. Maar, baas boven baas: Arjen Lubach, die met Zondag met Lubach deels in Wie van de 3's vaarwater zat, pakte na het Achtuurjournaal en het Oranje-voetbal de meeste kijkers: 1,8 miljoen.

Kijkers genieten

Op twitter vinden we ook vrij veel positieve comments op Wie van de 3 en ja, dat is best wel bijzonder. Uiteraard zit er altijd wel de nodige zure bagger tussen, maar vrolijke kijkers voeren absoluut de boventoon. Panellid Britt kreeg ook veel respons en bedankt kijkers voor hun fijne reacties. 

 

Wendy van Dijk is natúúrlijk ook door het dolle heen. Geef d'r eens ongelijk! "Ik durfde gisteren na alle positieve reacties stiekem te hopen op 850.000... 🙈maar dit???"


Wie van de 3 is elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6.