benb vol liefde jacob bordje

De dames van Jacob in B&B Vol Liefde sluiten hem nog steeds buiten. Vandaag zelfs heel letterlijk! Althans, dat proberen ze met een onbedoeld hilarisch bordje.

Jacob wordt opnieuw buitengesloten

In B&B Vol Liefde gaan B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. In het geval van Jacob gaat het zelfs om vier vrouwen tegelijkertijd. Geen wonder dat de B&B-houder zich af en toe wat buitengesloten voelt… Vandaag gebeurt dat zelfs heel letterlijk!

benb vol liefde jacob bordje

Article continues after the ad

benb vol liefde jacob bordje

‘NO ENTRTY’

Jacob zijn dames zijn bezig met een restyling van Jennies slaapkamer. Toegegeven: de rood/oranje/hysterische kamer kan inderdaad wel een likje verf gebruiken. Ondanks dat Jacob de vrouwen eerder nog carte blanche leek te geven, krabbelt hij inmiddels toch een klein beetje terug… Om te voorkomen dat de smooth operator hen in de weg loopt, besluiten de dames een bordje op te hangen met ‘no entry’. Dat was in ieder geval de bedoeling… Engelse spelling is echter niet hun sterkste kant!

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.