jacob bb vol liefde yoga kat

De dames van Jacob wilden de dag rustig beginnen met yoga. De B&B-eigenaar kwam de boel echter grondig verstoren… En dat zorgt opnieuw voor grote hilariteit onder de B&B Vol Liefde-kijkers!

Geen romantiek bij Jacob

B&B Vol Liefde is al hectisch genoeg… Zodoende besloten de dames in Portugal de dag te beginnen met een yogales. Ondanks dat het op romantisch vlak niets meer wordt, besloot Jacob ook gezellig aan te sluiten. Of nou ja, misschien had het gezellig kunnen worden… Jacob lijkt er echter vooral op uit om de boel te verstoren!

'Je zal zo’n vent hebben'

Aangezien Jacob een kwartier te laat aan komt geslenterd, sommeren de dames hem om snel te gaan liggen. De B&B-houder is eerst echter nog even druk met zijn katten. “Je zal zo’n vent hebben”, grinnikt Anita. Wanneer Jacob eindelijk zit, roept hij instructrice Monica erbij. Jacob heeft gekneusde ribben en vraagt of ze aangepaste oefeningen kent. Ze geeft aan dat Jacob zelf moet bepalen wat hij wel en niet kan, maar dan wel graag in stilte!

Article continues after the ad

jacob monica benb vol liefde kat

jacob monica benb vol liefde kat

De yogakat van B&B Vol Liefde

Tijdens die les ging de aandacht niet om [Jacob]. En dan trekt hij de aandacht met hem en zijn poes”, zegt Monica tegen de camera. En dat is niet eens zo gek gedacht… Aangezien we de smooth operator in het volgende shot alweer druk met de kat in de weer zien! “Ik vond het heel flauw”, verzucht Monica. Wanneer Jacob dan ook nog eens heel andere oefeningen begint te doen én haar voor de zoveelste keer “Monique” noemt, is ze er klaar mee: “Eigenlijk is het gewoon een klein kind dat om aandacht vraagt.”

Gelukkig kunnen de kijkers wel lachen om de rare fratsen van B&B Vol Liefde-Jacob:

B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.