Robert ten Brink, Merry Little Christmas

Gisteravond was de eerste aflevering van Merry Little Christmas te zien op RTL, waarin acht koppels het mooiste kerstdorp van Nederland moeten maken. Kijkers lieten op Twitter weten niet enthousiast te zijn: “een soort goedkope versie van Lego Masters?”

Het programma, op de valreep gepresenteerd door Robert ten Brink, startte het seizoen met 970.000 kijkers, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek.

‘Ze slaan de plank behoorlijk mis’

Veel kijkers waren niet laaiend enthousiast over de eerste aflevering. Het zou te veel op een LEGO Masters-kopie lijken, maar dan 'een goedkope versie', zo sneerde een kijker. Er kwam ook nog veel meer kritiek.

Article continues after the ad

Loretta in de jury

Gelukkig is daar de altijd vrolijke Loretta Schrijver, die het programma toch wat vermakelijker maakt volgens kijkers. Alhoewel niet iedereen haar geschikt vindt als jurylid.

Naast Merry Little Christmas komen er natuurlijk ook meer nieuwe programma's op tv deze maand. Dit is de lijst met alle shows die je in december niet mag missen.

Wie toch benieuwd is naar de tweede en tevens laatste aflevering: Merry Little Christmas is op 23 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4.