Jakko in Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde liet Jakko zien wáárom hij al jarenlang vrijgezel is. Hij wil maar één ding van die arme Shirley!

Jakko denkt dat zijn charisma en uiterlijk genoeg zijn om de vonken van deze date af te laten spatten. Daar… vergist hij zich helaas in! Shirley knapt al meteen af als Jakko zijn mond opentrekt.

Article continues after the ad

Een grappig bedoeld kaartje met seksverwijzingen slaat de plank óók helemaal mis. Okee, gelukkig duurt deze date nog maar 23 uur en 59 minuten.

Tijdens het eten praat Jakko helemaal niet: hij geeft alleen maar rare knipogen terwijl Shirley uit alle macht zijn blik probeert te ontwijken.

Als Shirley en Jakko in de keuken staan probeert Shirley er achter te komen waarom Jakko geen (normale) vragen aan haar stelt. "Heb je eigenlijk al een inhoudelijke vraag aan mij gesteld?” Nee, en dat zit er ook eventjes niet in…

Shirley probeert de date nog steeds te redden en spoort Jakko aan om gewoon een gesprek te hebben, zoals twee normale mensen dat doen. Jakko wordt steeds zenuwachtiger, omdat hij ook aanvoelt dat het geen hanky panky wordt in het Lang Leve de Liefde-huis.

Na talloze pogingen zegt Shirley het nog één keer: “Toon nou gewoon even wat interesse, Jakko!” Morgen zien we of het hem lukt, maar iedereen kent het antwoord eigenlijk al. Bedankt, ma!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Op Twitter keken mensen vol ongeloof naar deze extreem ongemakkelijke date. Jakko wordt absoluut niet gespaard!

 

Lang Leve de Liefde

Deze date van Jakko en Shirley is er eentje voor de eeuwigheid, maar het gaat véél vaker mis bij het populaire Lang Leve de Liefde.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag te zien op SBS6, vanaf 19:00 uur. De aflevering van vandaag kun je terugzien op Kijk.nl.