OG3NE in Beau

Talkshow Beau ging ook deze week niet onopgemerkt voorbij. Kijkers lagen krom bij René Froger en er was weer Thierry Baudet-gedoe. Wat dat betreft past het optreden van OG3NE gisterenavond perfect in dat rijtje: het zorgde voor reuring op sociale media! Was het nu wél of niet goed?

Article continues after the ad

Tja, wij zijn natuurlijk geen The Voice of Holland-achtige coaches vol vocale kennis, maar kijkers thuis zaten wél massaal op hun rode draaistoel hoor! Op twitter regende het voor- en tegenstanders. Waar de een hun vertolking van Queens Bohemian Rhapsody de hemel in prijst, vindt de ander het een blamage.

Top 2000

NPO Radio 2-DJ's Carolien Borgers en Ruud de Wild schoven aan bij Beau om over De Top 2000 te praten. Bohemian Rhapsody staat eigenlijk altijd wel in de top 3 - en best vaak op 1 - en is onlosmakelijk verbonden met 'de lijst der lijsten'. Daarom nodigde de redactie Amy, Lisa en Shelley uit voor een vertolking van deze pop-mammoet, al werden 'Hotel California' en 'Piano Man' ook vertolkt door respectievelijk Jaap Reesema en Alexander Broussard.

'OG3NE-zusjes slaan plank volledig mis met optreden talkshow Beau', kopte RTL Boulevard eerder vandaag zelfs. Nou, euhm, oordeel gerust zelf:

Geweldig of tenenkrommend?

Online klonken dus nogal verschillende geluiden. "Freddy heeft zich zojuist omgedraaid...", klinkt het in het kamp dat deze vertolking helemaal niets vond en zelfs spreekt van 'verkrachting'. "Normaal vind ik OG3NE goed, maar nee sorry Queen is echt een tree te hoog voor de dames." Toch doken er ook genoeg kijkers op die het wél goed vonden. "Als Queen fan vond ik jullie versie echt geweldig." Een greep uit de verdeelde reacties:


Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.