Slecht nieuws voor één van de laatste Marvel-shows op Netflix. Seizoen 2 van superheldenshow The Punisher staat nog geen weekje online, maar de toekomst van Frank Castle ziet er niet best uit…

Article continues after the ad

In 2018 cancelde Netflix Iron Fist en Luke Cage, wat toen al best heavy was. Toen ze later genadeloos Daredevil de nek omdraaide, ondanks zéér goede kijkcijfers, leek niets of niemand meer veilig. The Punisher mogen we waarschijnlijk in datzelfde illustere rijtje zetten.
 

 

Oei…

Waarom? Comicbookmovie meldt dat het tweede seizoen (dat er vrij intens uitziet) in het eerste weekend zo’n 40% minder kijkers trok dan het eerste seizoen deed in dezelfde tijd. Om het nog wat sneuer te maken: de afleveringen van seizoen 2 verdelen critici nogal. Op Rotten Tomatoes blijft de tweede reeks steken op een matige 50%.
 

Kwestie van tijd

Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat ook The Punisher zijn laatste kogels heeft afgevuurd. En wanneer één van de hoofdrolspeelsters al een soort van afscheid neemt, weet je natuurlijk hoe laat het is.  
 

Afscheid nemen

Nu zijn alle ogen gericht op Jessica Jones. Eén van de laatste Marvel-helden op Netflix begon nog vóór alle heisa met de opnames voor haar derde seizoen. Die brengt Netflix uiteraard gewoon uit, waarschijnlijk ergens in het midden van 2019. Doet de supersterke, alcoholverslaafde privédetective het licht uit? Disney, red deze shows alsjeblieft!