Het Perfecte Plaatje

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is gestart en leverde meteen vuurwerk op! Frits Sissing moet zijn imago van brave burger een beetje bijstellen na een hilarische streek van Georgina Verbaan.

In Het Perfecte Plaatje werden Georgina en Frits aan elkaar gekoppeld in de eerste opdracht. Bij het thema ‘betrapt’ draaiden de twee elkaar een flinke loer. Georgina, die absoluut geen vlees eet, werd gefotografeerd terwijl ze met een lekkere hotdog een eettentje uit kwam lopen. Op een gegeven moment moest ze zelfs even met een half karkas op haar schouder poseren. Gezellig, Frits!

Article continues after the ad

Frits was bijzonder in zijn nopjes met zijn grap, maar toen besefte hij nog niet dat Georgina hém daarna moest fotograferen. Er bestaat niet genoeg bleek op de wereld om de volgende shoot uit onze ogen te spoelen.

Voor straf moest Frits zich vermommen als SM-konijn, terwijl Georgina hem fotografeerde in een nogal uitgewoonde setting. “Frits! Kijk maar geil!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hilarisch begin van Het Perfecte Plaatje

Kijkers van Het Perfecte Plaatje werden grofweg verdeeld in twee kampen. Eén groep vond het Frits’ verdiende loon terwijl de anderen de wraak van Georgina nét wat te ver vonden gaan. Iedereen werd heen en weer geworpen tussen horror én een enorme lachbui.

De komende weken gaan we ongetwijfeld nog veel lol beleven aan de losgeslagen BN’ers/amateurfotografen. Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.