Een compleet nieuwe inboedel fixen voor slechts 250 euro. Frank en Rogier flikken het in Paleis voor een Prikkie (SBS6). Kijkers zijn nogal onder de indruk van deze twee helden die arme gezinnen uit de brand helpen. 

Article continues after the ad

Wie dacht dat SBS6 na megahit Chateau Meiland in een zwart gat van vergetelheid zou donderen, heeft het mis. Op de maandagen zorgt Britt Dekker voor hilariteit bij kijkers en elke dinsdagavond shinen tortelduifjes Frank en Rogier. De hulp die ze arme gezinnen geven - in dit geval drie dames en hun kids - viel ook gisteren weer enorm goed. 
 

 

Reacties op Frank en Rogier

De gezinssituatie in het arme gezin zorgde voor enige verwarring. 'Wie hoort bij wie?', was een veelgehoorde klacht. Verder raakt twitter niet uitgepraat over het duo interieurstylisten. "Frank en Rogier zijn zo leuk samen en ze oordelen niet, dat vind ik eigenlijk nog het allerleukst aan ze", zo vindt ene Jolien. En zo zijn er nog véél meer kijkers die maar wat blij zijn met Frank en Rogier. 


Frank vs Martien Meiland

Achter de schermen is het helaas niet zo vrolijk en positief. Zo is het algemeen bekend dat vooral Frank het totaal niet kan vinden met die andere SBS6-ster: Martien Meiland. Hij waarschuwde Martien zelfs: wanneer hij doorgaat met zijn 'neppe' gedrag, is het snel over met zijn bliksemcarrière
 

Paleis voor een Prikkie

Wauw! Frank en Rogier hebben het weer fantastisch gedaan! ❤️❤️ Kijk Paleis voor een Prikkie terug: http://bit.ly/2NZrW65

Geplaatst door SBS 6 op Dinsdag 12 november 2019


Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20:30 te zien op SBS6.