de dansmarathon koppel 14 maria toon sbs

De Dansmarathon nadert zijn ontknoping. Er zijn nog maar 20 koppels in de race. Als het aan de kijkers ligt, worden dat er echter snel 19. Koppel nummer 14 speelt volgens hen namelijk vals!

'Waar blijft de gele kaart voor koppel 14?'

De Dansmarathon is een waar slagveld. Er staan volgens de kijkers nog slechts ‘zombies’ op de dansvloer… Van echt dansen is inderdaad nog maar amper sprake. Alhoewel wij dat de koppels na bijna 50 uur dansen niet kwalijk nemen, zijn de kijkers onverbiddelijk! Zij vinden dat koppel nummer 14 al lang geëlimineerd had moeten worden. Het gaat om Maria en Toon, het oudste koppel op de dansvloer.

De Dansmarathon-winnaar bijna bekend

Als je die reacties zo ziet, zou je verwachten dat er massaal naar Squid Game… euh… De Dansmarathon gekeken wordt… Dat valt in de praktijk echter nogal tegen. Het had één groot spektakel moeten worden, maar de kijkers bleven tot op heden massaal weg. Maar goed, misschien zit heel Nederland wel aan de buis gekluisterd voor de finale! 

Article continues after the ad

Update: de winnaars van De Dansmarathon zijn inmiddels bekend. Ondanks alle kritiek mochten Maria en Toon gewoon doordansen. Wat heet: ze werden zelfs tweede! Net als alle andere overgebleven koppels kregen ze voor hun deelname een weekendje Disneyland Parijs cadeau.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.