Chantal Janzen

Chantals Pyjamaparty ging vanavond in première en kijkers vonden de spelshow behoorlijk spectaculair! Sommige onderdelen kwamen de mensen thuis wel érg bekend voor.

In Chantals Pyjama Party kunnen verschillende stellen een reis naar het buitenland winnen. Daarvoor moeten ze een paar bizarre opdrachten uitvoeren: springen tegen een klittenbandmuur óf door een hindernisbaan rennen nadat ze keihard werden rondgedraaid.

Article continues after the ad

Oplettende kijkers kregen flashbacks naar Uhhh… Vergeet je Tandenborstel Niet; de legendarische spelshow met Rolf Wouters!

'Ouderwetse zaterdagavond!'

Naast sommige spelletjes die deden denken aan populaire oudere shows, kregen kijkers óók het ‘zaterdagavondgevoel’ van Chantals Pyjama Party. Ze moesten denken aan de knotsgekke programma’s van Paul de Leeuw, de vreemde spellen uit Spel zonder Grenzen én Rons Honeymoon Quiz.

Alle winnende deelnemers deden mee aan een kennisquiz, waarna het winnende stel tegen elkáár moesten strijden. Een hoge score was cruciaal: die bepaalde de bestemming én de duur van de gewonnen reis. De eerste kandidaten hadden niet veel geluk… Ze wonnen een reisje naar Parijs. Voor één dag.

Klinkt karig, maar de kandidaten hoefden er in elk geval niet 50 uur voor te dansen!

Chantals Pyjama Party

De eerste reacties op Chantals Pyjama Party zijn behoorlijk positief, maar natuurlijk was er online ook kritiek. De spelletjes leken grotendeels gelift uit eerdere spelshows, en de hoofdprijs vonden kijkers ook niet echt indrukwekkend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nu de nieuwe shows van tv-diva’s Linda de Mol en Wendy van Dijk het niet zo lekker doen, is het afwachten hoe Chantals Pyjama Party blijft scoren.