Brigitte Kaandorp, Beau

Hoewel vele kijkers losgaan over de afsluiter van Beau, Thierry Baudet, hebben Twitteraars ook plezier om tafelgast Brigitte Kaandorp. Terwijl de politicus zijn kant van het verhaal doet, spreekt het gezicht van de cabaretière boekdelen.

Thierry zag een aantal dagen geleden af van een plekje op de kieslijst, nadat er geruchten rondgingen van appgesprekjes met Nazi-foto’s in de jongerengroep van de partij. Brigitte heeft geen woorden nodig om te laten zien hoe zij over Baudet’s uitleg denkt.

De appjes

Ook in deze uitzending weet Beau van Erven Dorens niet altijd het gesprek in de hand te houden. Gelukkig is er één iemand die de vraag van de avond stelt. “De beste vraag van vandaag kwam van Brigitte Kaandorp: ‘Heb je de appjes gezien?’”, schrijft een kijker.

Article continues after the ad

Maradona, Metropole Orkest en de biografie over John de Mol

Voor wie Beau wil terugkijken, dat kan hieronder! Naast Thierry en Brigitte praten Kees Jansma en Viggo Waas over de overleden voetballer Maradona, Mark Koster over de biografie van John de Mol en Marcel Veenendaal geeft een spectaculair optreden met het Metropole Orkest.

Beau zie je elke werkdag rond 22:00 uur op RTL4.