Vogue vraagt al een aantal jaren celebrity’s het hemd van het lijf met hun 73 Questions-segment. Next up? High School Musical- en Baywatch-held Zac Efron.

Article continues after the ad

Celine Dion

De zongebruinde god werd stevig aan de tand gevoeld bij zijn riante huis in de Hollywood-hills. Daar deelde Efron wat opmerkelijke trivia. Wat is het meest verrassende album dat je bezit? "Celine Dions greatest hits." Het raarste verborgen talent? "Spuugbubbels blazen." 

Ook liet Zac doorschemeren dat-ie (na hun kortstondige zoen in Baywatch) nog wel een liefdesscène wil doen met Dwayne ‘The Rock’ Johnson. En die kus? Die was best goed, aldus de acteur. 

High School Musical

En zijn favoriete High School Musical-herinnering? “Alles, maar vooral het einde wanneer het doek dichtgaat. Ik moet er iedere keer weer om huilen.” 

73 Questions

73 Questions is een ontzettend populair format. Onder anderen Emma Stone, Blake Lively, Taylor Swift, Daniel Radcliffe en Reese Witherspoon gingen Zac al voor. Wij hebben voor het gemak er een paar voor je op een rij gezet. Check ze hieronder.