Outlander Jamie Dougal

Starz komt met een gloednieuwe docuserie, getiteld Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham. Die Sam en Graham uit de titel zijn niemand minder dan Outlander-acteurs Sam Heughan (Jamie) en Graham McTavish (Dougal)!

Teaser trailer Men in Kilts bezoekt Schotland

In Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham volgen we Sam Heughan en Graham McTavish in een reis door Schotland. We zien hoe de Outlander-acteurs het rijke en complexe erfgoed van Schotland ontdekken. Daarbij bezoeken Sam en Graham ook locaties die hun personages (bloedhete Jamie en Dougal) zeker bekend zullen voorkomen, zoals Culloden. De aankondiging van de docuserie werd gedaan middels onderstaande teaser:

Verplichte kost voor Outlander-fans

Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham bestaat uit acht afleveringen van een uur. Helaas is het nog niet bekend waar en wanneer we de docuserie in Nederland kunnen zien.

Article continues after the ad

Gelukkig mogen we ons in ieder geval wel zeker weten verheugen op een zesde seizoen van Outlander. Om alvast een beetje in de stemming te komen, sluiten we dit nieuwtje af met een aantal van onze Outlander-lijstjes, zo zetten we bijvoorbeeld al eens 10 dingen die je nog niet wist over de serie voor je op een rijtje. Ook vertelden we je welke Outlander-afleveringen volgens ons de beste ooit zijn en wezen we je op 5 series die je als liefhebber vast ook wel kunt waarderen.