Voor de eenzame ziel die nog niet genoeg heeft van al het Star Wars-geweld: Disney heeft drie tv-spots vrijgegeven van The Last Jedi. Inclusief nieuwe beelden. Check ze hieronder.

Article continues after the ad

More is more

Wordt er nieuw terrein verkend? Niet echt. Tussen alle ruimte-heftigheid krijgen we wat bevredigende shots van onze favoriete helden (en robots), een paar beelden van Carrie Fisher, explosies, lightsabers en een schreeuwende Porg. Je hoort ons overigens niet klagen. Meer is altijd beter - tenminste, als het om Star Wars gaat.

Episode 8

The Last Jedi is alweer het achtste deel in de beroemde ruimtesaga - Rogue One niet meetellend. Het verhaal zal direct verdergaan waar deel zeven is gestopt. Het is overigens de laatste film waarin wijlen Carrie Fisher te zien is als prinses-slash-generaal Leia. 

Tickets

Kaarten kun je inmiddels al aanschaffen. Alle grotere bioscopen doen ze op dit moment in de voorverkoop. De tickets gaan als warme broodjes over de toonbank, dus krijg jij de kriebels van spoilers, dan doe je er misschien goed aan alvast wat kaartjes aan te schaffen.