Wil jij nog wat extra Game of Thrones-materiaal achter de hand hebben voor na de aflevering van vanavond? Goed nieuws, je kan nu zien hoe ze het spektakel tot leven hebben gebracht.

Article continues after the ad

Beyond the Wall

In de dertien minuten durende special vertellen de mensen achter de HBO-serie hoe een belangrijk deel van de Thrones-aflevering Beyond the Wall tot stand is gekomen. Uiteraard zitten er een aantal dikke vette spoilers in de video en aangezien jij niet aan downloaden doet, kun je het beste even wachten tot je de desbetreffende aflevering hebt gekeken. 

Behind the scenes

HBO biedt ons sinds seizoen 3 al exclusieve kijkjes achter de schermen, maar pakt dit jaar flink uit. In negen tot veertien minuten durende video’s wordt ons haarfijn uitgelegd hoe de veldslagen van ’s werelds grootste show gefilmd worden. Zo zijn er ook al specials over de afleveringen Stormborn en The Spoils of War. Bekijk ze hierboven en hieronder.

Seizoen 8

Het is bijna niet voor te stellen, maar seizoen 7 loopt volgende week alweer ten einde. Na de 81 minuten durende finale is het ten minste een dik jaar wachten geblazen. Eind 2018/begin 2019 zal het achtste en laatste seizoen pas te zien zijn. De opnames daarvoor beginnen in oktober