Het had er alle schijn van dat Modern Family na het tiende seizoen zou stoppen. Wonder boven wonder lijkt er toch nog een elfde reeks aan te komen!

Sofia Vergara promoot momenteel haar nieuwe kledinglijn, en werd geïnterviewd door de website Entertainment Online. Vergara zegt zelf op een elfde, laatste seizoen te rekenen.

De actrice zegt ‘gehoord te hebben dat we een elfde seizoen gaan doen’. Alle castleden ‘hebben er zin in, en waren erg blij met het nieuws’. Volgens Vergara is de Modern Family-koek daarna écht op. ‘Ik denk dat dit de afsluiter wordt. We sluiten het tiende seizoen af in maart, en in augustus beginnen we aan nummer elf.’

De Amerikaanse televisiezender ABC heeft officieel nog niets losgelaten over een elfde seizoen. Wel werd vorig jaar bekend dat ze de populaire comedy graag nog wat langer door wilden zetten. Hoewel de kijkcijfers van Modern Family al een tijdje dalen, is het nog steeds één van de populairste shows van de zender. Daarnaast wordt de serie erg veel gestreamd, en verdient ABC grif aan de internationale uitzendrechten.
 

Article continues after the ad

 

Steve Levitan en Christopher Lloyd, de bedenkers van de serie, meldden vorig jaar dat het tiende seizoen hoogstwaarschijnlijk het laatste zal zijn. Blijkbaar hebben ze tóch nog wat nieuwe ideeën voor de Pritchetts en Dunphy’s!

Het tiende seizoen van Modern Family is te zien op Comedy Central.