Persinterviews voor grote blockbusters volgen meestal hetzelfde stramien: er worden her en der wat veren in reten gestoken en iedereen herhaalt drie keer hoe geweldig iedereen is. Het roept vooral de vraag op of ongezouten meningen niet leuker zouden zijn om naar te kijken.

Article continues after the ad

Insults!

BBC Radio One heeft er een geinig concept voor bedacht: je zet twee acteurs in een studio en laat ze ongegeneerd elkaar in de zeik nemen. De eerste die zijn of haar lachen niet langer kan bedwingen, verliest. Onder anderen Will Smith, Jennifer Lawrence, Chris Pratt en Dwayne ‘The Rock’ Johnson waagden zich al eens aan het venijnige spelletje. Gisteren waren Ryan Reynolds en Josh Brolin aan de beurt.

“Laten we meteen met de deur in huis vallen: Green Latern. Het einde van je carrière en toch ben je nog steeds bezig. Waarom? Niemand snapt het!”, aldus Brolin. Ook Ryan kan er wat van: “Je stinkt zo hard dat ik het kan horen!” Al had hij er - als rasechte Canadees - wel iets meer moeite mee.

Deadpool 2

Het duo is momenteel te zien in Deadpool 2. Brolin speelt de cyborg Cable, die naar de toekomst reist om het jochie Russel een koppie kleiner te maken. Het is aan Wade en ‘zijn’ X-Force om Cable te stoppen.