Ook smachtend aan het uitkijken naar Marvel-serie The Gifted? Goed nieuws! Zender FOX heeft de eerste 6 minuten als een exclusieve sneak peek online gezet. Bekijk 'm hierboven.

Article continues after the ad

Duister is the new black

In het filmpje zien we (zonder al te veel te spoilen) hoe een jonge vrouw achterna wordt gezeten door de politie. De wie, wat, waar en waarom van het verhaal zijn nog onduidelijk, maar de toon die gezet wordt spreekt boekdelen. Het heeft bijna wat weg van een duister politiedrama. 

Cadeautje..?

In The Gifted komt het leven van een doorsnee familie volledig op z’n kop te staan wanneer ze ontdekken dat hun kinderen mutanten zijn. Voor de leken: mutanten zijn mensen die door een genetische afwijking speciale krachten bezitten. Het gezin moet vluchten voor de kwaadaardige regering en sluit zich aan bij een ondergronds mutantennetwerk. 

X-Men galore

De eerste aflevering is geregisseerd door X-Men-veteraan Bryan Singer. Hij is verantwoordelijk voor films als X-Men, X2, X-Men: Days of Future Past en X-Men: Apocalypse. Lees: de beste man kent de franchise als geen ander. Goed nieuws dus voor alle trouwe fans.

The Gifted zie je vanaf 5 oktober iedere week om 22:00 uur op FOX.