Toen de tweede trailer voor The Secret Life of Pets 2 vorige maand uitkwam riepen we al dat we uitkeken naar een aparte trailer voor konijntje Snowball, en nu is het zover. Het door Kevin Hart ingesproken pluizige huisdier heeft nu ook zijn eigen karakter-trailer, en die was het wachten waard.

 

 

Article continues after the ad

Snowball de superheld

Terwijl Snowball zich in de eerste Secret Life of Pets nog min of meer tot de schurk van het verhaal ontwikkelde, heeft het konijntje nu zijn leven gebeterd. En hij heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als superheld! Zijn bazinnetje kleedt Snowball in een superheldenpakje en het knaagdier begint zich er meteen naar te gedragen. Maar daarbij vergeet hij zijn motto niet: “With great power comes great adorability”.
 

Ook al lijkt Snowball dan misschien een beetje afgekeken van het hongerige goochelaarskonijn Alec uit het briljante Pixar-filmpje Presto (dat destijds het voorfilmpje van Wall-E was), toch blijft deze driftig stampvoetende praatjesmaker onze favoriet uit de Secret Life of Pets-huisdierenstal.

 

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.