De populaire komiek Kevin Hart heeft zijn medewerkers een wel héél gaaf eindejaarscadeautje gegeven.

Op Instagram bedankt Hart zijn fans voor het succes van zijn comedytour, die nét afgelopen is. En passant bedelft hij zijn medewerkers onder een berg klassieke muscle cars. De klassieke wagens, of ‘old skools’ zoals Hart ze noemt, zijn een cadeau voor de crew die hem begeleidde op de Irresponsible-comedytournee. We hebben niet heel veel verstand van auto’s, maar we zien een Ford Mustang, iets wat lijkt op een Corvette Stingray, een Pontiac Firebird, een paar Chevrolet Chevelle SS’, een GTO én… een Volkswagen Kever?

Article continues after the ad

Het lijkt er dus op dat ‘Joey’ er nogal bekaaid van af komt, maar een gerestaureerde Kever hoeft niet per se goedkoper te zijn dan een brute muscle car. Je steelt er niet de show mee in de nieuwe Fast And The Furious, maar toch... Volgens de acteur heeft hij met z’n vrienden maar meteen een autoclubje opgericht!

Hart in actie

De populaire komiek/acteur zou eigenlijk de volgende Oscar-uitreiking presenteren, maar werd op het matje geroepen vanwege oude grappen die hij maakte over homo’s. Hart vond het flauw dat hij op een show van tien jaar geleden werd afgerekend, en weigerde nog een keer zijn excuses aan te bieden. Hierop besloot de Academy een andere presentator te zoeken. Klinkt bizar, maar dat soort dingen gebeurden in 2018 vaker dan je dacht!
 

 

Hart en zijn crew zullen de snelle wagens nog nodig hebben, want als acteur heeft hij het erg druk. Binnenkort is hij (met Bryan Cranston en Nicole Kidman) te zien in The Upside: de Amerikaanse remake van Intouchables. Daarnaast heeft hij volgend jaar een hoofdrol in Jumanji 3, met Dwayne Johnson, Jack Black en Karen Gillan.